Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν άσχημο»

17:14 - 23/03/2022

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης και μίλησε για όλα. Κάποια στιγμή η […] The post Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν άσχημο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαρδαβέλλας: Ξεκατινιαστήκαμε με την Νικολούλη – Τι είπε για την υπόθεση της Πάτρας

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε για όλα. Την τηλεόραση, την Αγγελική Νικολούλη και την κόντρα που είχαν αλλά και την υπόθεση της Πάτρας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη

«Στην τηλεόραση έχω κάνει τέρατα για την είδηση»

Διαβάστε το στο news.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν άσχημο»

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε επίσης, στο πώς ξανασυναντήθηκε με την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και στην περιπέτεια, που πέρασε με τον καρκίνο Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για τη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη, ανατρέχοντας στο παρελθόν και την μεγάλη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Ο δημοσιογράφος, βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας για Αγγελική Νικολούλη: «Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο»

Όσα είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την Αγγελική Νικολούλη, τη συνεργασία και την κόντρα τους στο παρελθόν στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: "Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν άσχημο"

"Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Η Αγγελική Νικολούλη με ξεπέρασε»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, καλεσμένος στο Στούντιο 4, μίλησε για την Αγγελική Νικολούλη, την κόντρα τους και τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα. Απολαύστε τον! The post Κώστας Χαρδαβέλλας: «Η Αγγελική Νικολούλη με ξεπέρασε» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»