Πάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει -Έκανα τη δουλειά μου, έχω συνείδηση καθαρή

15:08 - 23/03/2022

Τα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μπορεί να αλλάξουν διαμηνύει ο  πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση της Πάτρας: Έκανα τη δουλειά μου και έχω τη συνείδησή μου καθαρή

Τι είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει -Έκανα τη δουλειά μου, έχω συνείδηση καθαρή

Τα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Τα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μπορεί να αλλάξουν διαμηνύει ο  πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ιατροδικαστής Λέων για νεκρά παιδιά: Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει -Έκανα τη δουλειά μου, έχω συνείδηση καθαρή

Τα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μπορεί να αλλάξουν διαμηνύει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 89,4 ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων για την έρευνα στο θρίλερ με τα τρια νεκρά παιδιά δεν απέκλεισε τα δεδομένα να αλλάξουν. Θα διερευνηθεί από τους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Πρωτοχρονιά: Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες για διακοπές - Οι περιζήτητοι προορισμοί

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απολογείται στη ΔΕΑΒ για τα γεγονότα στο πάρκινγκ της OPAP Arena

«Μου λες» της Αθήνας εναντίον «Με λες» της Θεσσαλονίκης: Ποιο είναι το σωστό και γιατί

Σταμάτης Γονίδης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Premier League: Ασταμάττητη Νότιγχαμ, φουλ για Champions League, η Φούλαμ σόκαρε την Τσέλσι!

ΗΠΑ: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε αεροδρόμιο του Φοίνιξ - Άλλος ένας από μαχαίρι