Πάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει -Έκανα τη δουλειά μου, έχω συνείδηση καθαρή
15:08 - 23/03/2022
Τα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μπορεί να αλλάξουν διαμηνύει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση της Πάτρας: Έκανα τη δουλειά μου και έχω τη συνείδησή μου καθαρή
Τι είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει -Έκανα τη δουλειά μου, έχω συνείδηση καθαρή
Τα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την…
Διαβάστε το στο onsports.grΠάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει -Έκανα τη δουλειά μου, έχω συνείδηση καθαρή
Τα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μπορεί να αλλάξουν διαμηνύει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων
Διαβάστε το στο astrology.grΙατροδικαστής Λέων για νεκρά παιδιά: Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει -Έκανα τη δουλειά μου, έχω συνείδηση καθαρή
Τα δεδομένα στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μπορεί να αλλάξουν διαμηνύει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 89,4 ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων για την έρευνα στο θρίλερ με τα τρια νεκρά παιδιά δεν απέκλεισε τα δεδομένα να αλλάξουν. Θα διερευνηθεί από τους […]
Διαβάστε το στο irafina.gr