Ιατροδικαστής Λέων: Έρχονται ανατροπές για τους θανάτους των τριών παιδιών - «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή και κοιμάμαι ήσυχος»

14:36 - 23/03/2022

Την ώρα που συνεχίζεται η παράλληλη έρευνα γιατρών και αστυνομικών για τους θανάτους των τριών μικρών αδερφών από την Πάτρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, μιλάει για… το ενδεχόμενο εκπλήξεων στην πολύκροτη υπόθεση. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ Πάτρας, στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή ο Γρηγόρης Λέων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα αρχικά δεδομένα να αλλάξουν. ... Περισσότερα To άρθρο Ιατροδικαστής Λέων: Έρχονται ανατροπές για τους θανάτους των τριών παιδιών - «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή και κοιμάμαι ήσυχος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα – Ιατροδικαστής Λέων: Έκανα τη δουλειά μου και έχω τη συνείδησή μου καθαρή

Την ώρα που συνεχίζεται η παράλληλη έρευνα γιατρών και αστυνομικών για τους θανάτους των τριών μικρών To άρθρο Πάτρα – Ιατροδικαστής Λέων: Έκανα τη δουλειά μου και έχω τη συνείδησή μου καθαρή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γρηγόρης Λέων για την Πάτρα: Ερχονται ανατροπές για τους θανάτους των παιδιών - Έχω την συνείδησή μου καθαρή

Ο Γρηγόρης Λέων επεσήμανε ότι σύντομα αναμένονται εξελίξεις, ενώ συνάδελφοί του από το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν sold out

Καιρός αύριο: Τσουχτερό κρύο και την Παρασκευή με θυελλώδεις ανέμους, βροχές και χιόνια – Αναλυτική πρόγνωση

Συνάντηση Βαρθολομαίου – Ερντογάν: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης του ζήτησε να βοηθήσει στην προστασία των Χριστιανών στη Συρία

Premier League: Η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε την Τότεναμ, εκτός έδρας νίκη για την Φούλαμ κόντρα στην Τσελσι

Η UEFA αποθέωσε τον Τετέ για την εντυπωσιακή του ντρίμπλα με τον Παναθηναϊκό

Ισραήλ: Εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιδρομές κατά στρατιωτικών στόχων των Χούθι στην Υεμένη