Ιατροδικαστής Λέων: Έρχονται ανατροπές για τους θανάτους των τριών παιδιών - «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή και κοιμάμαι ήσυχος»
14:36 - 23/03/2022
Την ώρα που συνεχίζεται η παράλληλη έρευνα γιατρών και αστυνομικών για τους θανάτους των τριών μικρών αδερφών από την Πάτρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, μιλάει για… το ενδεχόμενο εκπλήξεων στην πολύκροτη υπόθεση. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ Πάτρας, στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή ο Γρηγόρης Λέων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα αρχικά δεδομένα να αλλάξουν. ... Περισσότερα
To άρθρο Ιατροδικαστής Λέων: Έρχονται ανατροπές για τους θανάτους των τριών παιδιών - «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή και κοιμάμαι ήσυχος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα – Ιατροδικαστής Λέων: Έκανα τη δουλειά μου και έχω τη συνείδησή μου καθαρή
Την ώρα που συνεχίζεται η παράλληλη έρευνα γιατρών και αστυνομικών για τους θανάτους των τριών μικρών
To άρθρο Πάτρα – Ιατροδικαστής Λέων: Έκανα τη δουλειά μου και έχω τη συνείδησή μου καθαρή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓρηγόρης Λέων για την Πάτρα: Ερχονται ανατροπές για τους θανάτους των παιδιών - Έχω την συνείδησή μου καθαρή
Ο Γρηγόρης Λέων επεσήμανε ότι σύντομα αναμένονται εξελίξεις, ενώ συνάδελφοί του από το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα.
Διαβάστε το στο thetoc.gr