Λουκία Πιστιόλα: Γιατί δεν δούλεψε ποτέ με τον Γιώργο Κιμούλη;

10:26 - 23/03/2022

Στην κάμερα του “Mega Καλημέρα” έκανε δηλώσεις η Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Κιμούλη […] The post Λουκία Πιστιόλα: Γιατί δεν δούλεψε ποτέ με τον Γιώργο Κιμούλη; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουκία Πιστιόλα: Ήξερα την άγρια πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ήξερα ότι ο Γιώργος Κιμούλης, που είναι φίλος μου, ήταν πολύ αυταρχικός κι εγώ δεν το άντεχα, δεν δούλεψα ποτέ μαζί του», λέει η Λουκία Πιστιόλα. Η Λουκία Πιστιόλα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Αν η κακοποιητική συμπεριφορά είναι το ... Περισσότερα To άρθρο Λουκία Πιστιόλα: Ήξερα την άγρια πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λουκία Πιστιόλα: Γιατί δεν δούλεψε ποτέ με τον Γιώργο Κιμούλη;

"Ούτε με τον Φιλιππίδη έχω δουλέψει, ήξερα την άγρια συμπεριφορά του, δεν δούλεψα ποτέ μαζί του"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»