Γιάννης Σμαραγδής: «Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης δεν έκαναν πράγματα αντάξια του ταλέντου τους»

09:40 - 23/03/2022

Ο Γιάννης Σμαραγδής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τη σύζυγό […] The post Γιάννης Σμαραγδής: «Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης δεν έκαναν πράγματα αντάξια του ταλέντου τους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σμαραγδής: Ο Μουστάκας και ο Ψάλτης δεν είχαν κάνει πράγματα αντάξια του ταλέντου τους

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής σε μια αποκλειστική, και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την ελληνική τηλεόραση και τον κινηματογράφο στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο αγαπημένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής αποκάλυψε τον λόγο που αποκαλεί τη σύζυγό του «άγγελο με φτερά», και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Στάθη Ψάλτη και τον Σωτήρη Μουστάκα. «Η ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Σμαραγδής: Ο Μουστάκας και ο Ψάλτης δεν είχαν κάνει πράγματα αντάξια του ταλέντου τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Σμαραγδής: Ο Μουστάκας και ο Ψάλτης δεν είχαν κάνει πράγματα αντάξια του ταλέντου τους

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης αποκάλυψε τον λόγο που αποκαλεί τη σύζυγό του «άγγελο με φτερά»

Διαβάστε το στο in.gr

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης αποκάλυψε τον λόγο που αποκαλεί τη σύζυγό του «άγγελο με φτερά»

Διαβάστε το στο tovima

Γιάννης Σμαραγδής: Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης δεν έκαναν πράγματα αντάξια του ταλέντου τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Σμαραγδής και αναφέρθηκε στην κατάσταση της τηλεόρασης σήμερα, την σύζυγό του την οποία αποκαλεί «άγγελος με φτερά» αλλά και τους Στάθη Ψάλτη και Σωτήρη Μουστάκα. «Η γυναίκα μου είναι “άγγελος με φτερά”, με οδηγεί με απαλό τρόπο από τότε που την γνώρισα. Ήμουν υπάλληλος σε φαρμακείο, ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου και μου λέει “τι θα κάνεις στη ζωή σου;”. Της λέω σκηνοθέτης και μου λέει “σου πάει”», είπε αρχικά ο σκηνοθέτης. Ο Γιάννης Σμαραγδής είπε στη συνέχεια: «Από αυτά που είδα, είναι αναβαθμισμένη η ελληνική τηλεόραση. Η σειρά του Άγιου Παΐσιου στην τηλεόραση και η ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” συμβαίνει ένα μικρό θαύ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Σμαραγδής: "Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης δεν έκαναν πράγματα αντάξια του ταλέντου τους"

"Νομίζω ήρθαν στις ταινίες μου για να αποθέσουν το τελευταίο τους καλλιτεχνικό ίχνος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»