Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει ξεφωνητά αλλά δεν το ανεχόμουν»
01:14 - 23/03/2022
Ο Δημήτρης Παπάζογλου ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying […]
The post Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει ξεφωνητά αλλά δεν το ανεχόμουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι “ξεφωνητά”, με φώναζαν “Λουλού”»
«Ένας φίλος μου μού είπε “φαντάζεσαι να ήσουν στρέιτ και να είχες γυναίκα και παιδιά; Μια χαρά σε έφτιαξε ο Θεός όπως είσαι”», είπε ο χορευτής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔημήτρης Παπάζογλου: Έχω φάει κάτι ξεφωνητά - Mε φώναζαν Λουλού (Βίντεο)
«Ένας φίλος μου μού είπε "φαντάζεσαι να ήσουν στρέιτ και να είχες γυναίκα και παιδιά; Μια χαρά σε έφτιαξε ο Θεός όπως είσαι"», είπε ο διακεκριμένος χορευτής Δημήτρης Παπάζογλου.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει ξεφωνητά αλλά δεν το ανεχόμουν»
Ο χορογράφος αναφέρθηκε στα χρόνια που πήγαινε σχολείο.
Διαβάστε το στο in.grΔημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι “ξεφωνητά”, με φώναζαν “Λουλού”»
«Ένας φίλος μου μού είπε “φαντάζεσαι να ήσουν στρέιτ και να είχες γυναίκα και παιδιά; Μια χαρά σε έφτιαξε ο Θεός όπως είσαι”», είπε ο χορευτής
Διαβάστε το στο GazzettaΔημήτρης Παπάζογλου: Έχω φάει κάτι «ξεφωνητά» – Με φώναζαν «Λουλού»
Το χρώμα μιας άλλης «ασπρόμαυρης» εποχής έφερε ο Δημήτρης Παπάζογλου στο «The 2Night Show» της Τρίτης (22/3) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. O επιτυχημένος χορευτής και χορογράφος, οι δρόμοι του οποίου συναντήθηκαν με τις μεγάλες σταρ της εποχής, Σοφία Λόρεν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Μπριζίτ Μπαρντό, Ούρσουλα Άντρες και Κατρίν Ντενέβ μίλησε για τις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές που καθόρισαν τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για τον τρόπο που προστάτευσε την εικόνα του όλα αυτά τα χρόνια, με κίνδυνο να φαίνεται «σνομπ». «Πάντα είχα ένα κόμπλεξ ότι επειδή ξέρω ότι το κοινό που εμφανιζόμουν ήταν οικογενειακό και δεν ήταν προχωρημένο. Έπρεπε να είμαι σοβαρός και τη σοβαρότητα αυτή ή
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει ξεφωνητά αλλά δεν το ανεχόμουν»
Ο Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί σε μικρή παιδική ηλικία.
Διαβάστε το στο thebest.grΔημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει ξεφωνητά, με φώναζαν Λουλού… Είχα όμως εσωτερική δύναμη»
Ο χορευτής Δημήτρης Παπάζογλου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, και μίλησε για το bullying που είχε δεχθεί όταν πήγαινε στο σχολείο. «Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού και με φώναζαν έτσι. Κι όταν έγινα χορευτής με ξεφώνησε ένας,...
The post Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει ξεφωνητά, με φώναζαν Λουλού… Είχα όμως εσωτερική δύναμη» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔημήτρης Παπάζογλου: Έχω φάει κάτι ξεφωνητά, με φώναζαν “Λουλού”
«Είμαι μοναχικό και συντηρητικό πλάσμα. Το 2000 το παράπονο μου ήταν ότι δεν πληρώθηκα τα χρήματα που άξιζα. Ο λόγος είναι ότι ήμουν μόνος μου. Το 80′ το μεγάλο όνομα ήταν ο Φώτης Μεταξόπουλος. Δεν ήμουν σνομπ. Ήμουν αυστηρός, δεν μιλούσα άσχημα, νευρίαζα αλλά δεν έβριζα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπάζογλου στο «The 2Night Show». Στη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει ξεφωνητά, με φώναζαν Λουλού»
Ο Δημήτρης Παπάζογλου βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show. Ο γνωστός χορογράφος
To άρθρο Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει ξεφωνητά, με φώναζαν Λουλού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Παπάζογλου: Έχω φάει πολλά ξεφωνητά – Στο Δημοτικό με φώναζαν “Λουλού” (vid)
Ο γνωστός χορογράφος παραδέχτηκε το bullying που έχει δεχτεί από μικρή ηλικία, λόγω της ιδιαιτερότητας του.
Το άρθρο Δημήτρης Παπάζογλου: Έχω φάει πολλά ξεφωνητά – Στο Δημοτικό με φώναζαν “Λουλού” (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΔημήτρης Παπάζογλου: Έχω φάει ξεφωνητά, στο δημοτικό με φώναζαν Λουλού αλλά δεν το ανεχόμουν
Ολα αυτά τα χρόνια οι δρόμοι του συναντήθηκαν με κορυφαία ονόματα της Τέχνης σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό, όπως τη Σοφία Λόρεν, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Μπριζίτ Μπαρντό, την Ούρσουλα Άντρες και την Κατρίν Ντενέβ. Ο καταξιωμένος χορευτής και χορογράφος, Δημήτρης Παπάζογλου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying που είχε δεχθεί όταν πήγαινε στο σχολείο. «Έχω δεχτεί bullying. Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού και στο δημοτικό με φώναζαν Λουλού. Αν είχα μεγαλώσει σε ένα πιο αστικό περιβάλλον, δεν θα γινόταν. Κι όταν έγινα χορευτής με ξεφώνησε ένας γιατί […]
The post Δημήτρης Παπάζογλου: Έχω φάει ξεφωνητά
Διαβάστε το στο lamianow.grΔημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι “ξεφωνητά”, με φώναζαν “Λουλού”»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr