Πογκμπά: «Μου έκλεψαν το μετάλλιο του Μουντιάλ, ενώ ήταν τα παιδιά μου στο σπίτι»

00:02 - 23/03/2022

O Πολ Πογκμπά σε συνέντευξη του στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» μίλησε για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του στο Μάντσεστερ, ενώ ήταν μέσα τα δυο του παιδιά και αποκάλυψε πως του έκλεψαν το μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πογκμπά: «Πήραν το μετάλλιο μου από το Μουντιάλ, ενώ ήταν τα παιδιά μου στο σπίτι»

Στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» μίλησε ο Πολ Πογκμπά και αναφέρθηκε στην ληστεία που έγινε στο σπίτι του την ώρα του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ατλέτικο στο Όλντ Τράφορντ, με τα παιδιά του να βρίσκονται στην οικεία του. The post Πογκμπά: «Πήραν το μετάλλιο μου από το Μουντιάλ, ενώ ήταν τα παιδιά μου στο σπίτι» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Πογκμπά: «Πήραν το μετάλλιο μου από το Μουντιάλ»

Πογκμπά: «Πήραν το μετάλλιο μου από το Μουντιάλ» 23/03/2022 Ο Πολ Πογκμπά μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» και αναφέρθηκε στην ληστεία που έγινε στο σπίτι του την ώρα του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ατλέτικο στο «[Όλντ Τράφορντ», με τα παιδιά του να βρίσκονται στο σπίτι του.  «Εγώ είμαι καλά, η οικογένειά μου επίσης. Είχα μια εβδομάδα που με εξέπληξε αρκετά, με τον αγώνα του Champions League όπου έμαθα ότι δεν θα παίξω και όταν πήγα σπίτι, ανακάλυψα ότι το λήστεψαν μετά την είσοδο τριών ατόμων που έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο μου. Εκεί ήταν τα κοσμήματα της μητέρας μου, το μετάλλιο μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο πήραν. Αυτό που με τρ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Στα ελληνικά το αντίο του Τσούμπερ στους φίλους της ΑΕΚ: «Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ»

Ποστέκογλου: «Η δουλειά μου είναι δυσκολότερη από του πρωθυπουργού»

Αιματηρό επεισόδιο στην Αλβανία: «Άδειασαν» καλάσνικοφ πάνω σε ένα αυτοκίνητο, σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονος (vid)

ΠΑΟΚ: Κλήθηκε από τη ΔΕΑΒ για τα γεγονότα στο πάρκινγκ της OPAP Arena

Παναθηναϊκός: Προετοιμάστηκε για... Άμπου Ντάμπι φίλαθλος των πράσινων

Ο Πούτιν ο αγαπημένος ξένος ηγέτης των Ελλήνων: Ερντογάν, Νετανιάχου και Ζελένσκι συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές αξιολογήσεις