Παναγιωτόπουλος: Καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
22:54 - 22/03/2022
Ούτε είχα καμία τέτοια εξουσιοδότηση, ούτε είχα καμιά τέτοια αρμοδιότητα για να συζητήσω με τον Τούρκο ομόλογό μου θέμα συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιωτόπουλος: Καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
«Ουδεμία κουβέντα έγινε στη συνάντηση που είχα με τον Τούρκο ομόλογό μου, για συνεκμετάλλευση με αντικείμενο φυσικούς πόρους στο Αιγαίο», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας...
Διαβάστε το στο ZouglaΠαναγιωτόπουλος: Καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
Δεν είχα καμιά τέτοια αρμοδιότητα για να συζητήσω με τον ομόλογό μου, Τούρκο υπουργό Αμυνας, θέμα συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, είπε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας
Διαβάστε το στο in.grΠαναγιωτόπουλος: Καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
«Ουδεμία κουβέντα έγινε στη συνάντηση που είχα με τον Τούρκο ομόλογό μου, για συνεκμετάλλευση με αντικείμενο φυσικούς πόρους στο Αιγαίο»,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠαναγιωτόπουλος: Καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
Δεν είχα καμιά τέτοια αρμοδιότητα για να συζητήσω με τον ομόλογό μου, Τούρκο υπουργό Αμυνας, θέμα συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, είπε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας
Διαβάστε το στο tovimaΝίκος Παναγιωτόπουλος: Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
«Ουδεμία κουβέντα έγινε στη συνάντηση που είχα με τον Τούρκο ομόλογό μου, για συνεκμετάλλευση με αντικείμενο φυσικούς πόρους στο Αιγαίο», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας απόψε στην ολομέλεια της Βουλής. Νωρίτερα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, είχε ρωτήσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τη δήλωση του Τούρκου ομολόγου του, μετά την πρόσφατη συνάντησή τους, με την οποία ο κ. Ακάρ είχε κάνει λόγο για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. «Εμείς», είπε ο κ. Χήτας, δεν πιστεύουμε τη δήλωσή αυτή. Κάλεσε ωστόσο τον υπουργό, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Βουλή, να διαψεύσει τους ισχυρισμούς Ακάρ για το περιεχόμενο της συνάντησής τους. «Ούτε ε
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον Ακάρ ,για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο», δηλώνει ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος
«Ουδεμία κουβέντα έγινε στη συνάντηση που είχα με τον Τούρκο ομόλογό μου, για συνεκμετάλλευση με αντικείμενο φυσικούς πόρους στο Αιγαίο», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής. Νωρίτερα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, είχε ρωτήσει τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας για τη δήλωση του Τούρκου ομολόγου του, μετά την […]
The post «Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον Ακάρ ,για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο», δηλώνει ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΠαναγιωτόπουλος: Δεν είναι στις αρμοδιότητές μου να συζητήσω για συνεκμετάλλευση με τον Άκαρ
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στην αποψινή συζήτηση
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΠαναγιωτόπουλος: Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
Εκείνο που συζητήθηκε - σύμφωνα με τον Νίκο Παπαγιωτόπουλο - είναι με δεδομένη τη γεωπολιτική αναταραχή στην περιοχή, να πέσουν οι εντάσεις.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝ. Παναγιωτόπουλος: Καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
«Ουδεμία κουβέντα έγινε στη συνάντηση που είχα με τον Τούρκο ομόλογό μου, για συνεκμετάλλευση με αντικείμενο φυσικούς πόρους στο Αιγαίο», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής. Νωρίτερα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, είχε ρωτήσει τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας για τη δήλωση του Τούρκου ομολόγου του, μετά την […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΥΕΘΑ: Δεν μίλησα με τον Ακάρ για καμία συνεκμετάλλευση – Τι εννούσε με τον «πλούτο του Αιγαίου»
Ο ΥΕΘΑ κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος απάντησε χθες, Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, στην Ολομέλεια της Βουλής σε ερώτηση που δέχθηκε από βουλευτή της αντιπολίτευσης.
The post ΥΕΘΑ: Δεν μίλησα με τον Ακάρ για καμία συνεκμετάλλευση – Τι εννούσε με τον «πλούτο του Αιγαίου» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΝίκος Παναγιωτόπουλος: Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον Ακάρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο
«Ουδεμία κουβέντα έγινε στη συνάντηση που είχα με τον Τούρκο ομόλογό μου, για συνεκμετάλλευση με αντικείμενο φυσικούς πόρους στο Αιγαίο», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας απόψε στην ολομέλεια της Βουλής. Νωρίτερα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, είχε ρωτήσει τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας για τη δήλωση του Τούρκου ομολόγου του, μετά […]
Διαβάστε το στο dete.gr