Μαρία Τζομπανάκη: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά τον Σασμό

19:42 - 22/03/2022

Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στο τηλεοπτικό τοπίο ως «Καλλιόπη» στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της καθώς απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η ίδια η Μαρία Τζομπανάκη εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «BreakFast @Star» ότι δεν περίμενε την τεράστια απήχηση που συνάντησε η σειρά. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της, η Μαρία Τζομπανάκη τόνισε πως: «Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια» και πρόσθεσε: «Ο σύζυγός μου, Γιάννης, είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά του πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ ότα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Τζομπανάκη: Το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά τον «Σασμό»

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, στον ρόλο της αλλά και στο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην «Telecom Arena» – Κορυφαίος NBAer!

Στη Γαλλία για φορ ο Παναθηναϊκός – Ποιος φεύγει και υπογράφει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες