Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης-Θεσσαλονίκης

18:50 - 22/03/2022

Στις συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας της λεγόμενης «θετικής ατζέντας» που συζητά όλο το προηγούμενο διάστημα ο υφ. Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και ο Τούρκος ομόλογος του Σεντάτ Ονάλ ένα από τα κεντρικά θέματα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα είναι η πολυθρύλητη πλέον διασύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης που θυμίζει το γεφύρι της Αρτας, καθώς την ημέρα συζητιόταν και το βράδυ γκρεμιζόταν. Η διασύνδεση πάντως θεωρείται από πολλούς πως είναι ίσως το κορυφαίο ζήτημα της θετικής ατζέντας μεταξύ των δύο χωρών, καθώς πρόκειται για κάτι καθ’ όλα σημαντικό: την απευθείας τουριστική σύνδεση των δύο χωρών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» το έργο δεν είναι πλέον υπό συζήτηση αλλά έχει κ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκινά η σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης

Η διασύνδεση θεωρείται από πολλούς πως είναι ίσως το κορυφαίο ζήτημα της θετικής ατζέντας μεταξύ των δύο χωρών. Το άρθρο Ξεκινά η σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης-Θεσσαλονίκης

Στις συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας της λεγόμενης «θετικής ατζέντας» που συζητά όλο το προηγούμενο διάστημα ο υφ. Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και ο Τούρκος ομόλογος του Σεντάτ Ονάλ ένα από τα κεντρικά θέματα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα είναι η πολυθρύλητη πλέον διασύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης που θυμίζει το γεφύρι της Αρτας, καθώς την ημέρα συζητιόταν και το βράδυ γκρεμιζόταν. Το άρθρο Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης-Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, στις συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας της λεγόμενης «θετικής ατζέντας» που συζητά όλο το προηγούμενο διάστημα ο υφ. Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και ο Τούρκος ομόλογος του Σεντάτ Ονάλ ένα από τα κεντρικά θέματα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα είναι η πολυθρύλητη πλέον διασύνδεση […] The post Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)