Αντώνης Λουδάρος: «Είναι ντροπή, παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο»

15:14 - 22/03/2022

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε […] The post Αντώνης Λουδάρος: «Είναι ντροπή, παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Λουδάρος: «Είναι ντροπή, παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη μάχη, που δίνει με τα κιλά από παιδί - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αντώνης Λουδάρος: Είναι ντροπή οι αμοιβές των ηθοποιών - «Κάποιοι παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μάχη με τα κιλά και έναν έρωτα που τον απογοήτευσε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο, είναι ντροπή»

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα

Διαβάστε το στο in.gr

Αντώνης Λουδάρος: «Είναι ντροπή, υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο – Το μεγαλύτερο εργασιακό μπούλινγκ πίσω από τα φώτα» (vid)

«Νίκησα τους φόβους μου, έχω κάνει παρά πέντε και ρόλλερ κόστερ. Δεν έχω περιποιηθεί τον εαυτό μου όσο θα ήθελα ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Από μικρό παιδί δίνω μάχη με τα κιλά. Δεν καταλάβαινα που είναι το κακό να τρώω ότι μου αρέσει. Ένιωσα προδοσία όταν με ερωτεύτηκε η κολλητή μου, απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα. Την […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντώνης Λουδάρος: «Δραματική κατάσταση, υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο»

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και στη δημοσιογράφο, Νάντια Ρηγάτου μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος. To άρθρο Αντώνης Λουδάρος: «Δραματική κατάσταση, υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»