Απόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές»
13:00 - 22/03/2022
Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γύρισμα […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον τίτλο του ζεν πρεμιέ, τον οξύθυμο χαρακτήρα του, την πολιτική και προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑπόστολος Γκλέτσος: Η κόρη του, ο γάμος που περιμένει και οι κρυφές σχέσεις με επώνυμες κυρίες
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε επίσης για το γύρισμα που τον έκανε πρωταγωνιστή, τη φήμη του ζεν πρεμιέ
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑπόστολος Γκλέτσος: «Είχα σχέση με πάρα πολλές διάσημες κυρίες»
Απόστολος Γκλέτσος: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωήςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑπόστολος Γκλέτσος: Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τις σχέσεις του που δε έγιναν ποτέ γνωστές, το γύρισμα που τον έκανε πρωταγωνιστή, τη φήμη του ζεν πρεμιέ αλλά και τον οξύθυμο χαρακτήρα του. «Είμαι πολύ καλά και πολύ σοβαρά στην προσωπική μου ζωή. Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές» αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Ο γάμος που περιμένουμε όλοι τώρα είναι της κόρης μου. Όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει η σχέση μου μαζί της. Δεν ήμουν ποτέ χαζομπαμπάς. Έχουμε μια σχέση δίκαιη. Ό,τι χρειάζεται θα το πάρει αλλά μέσα από μια διαδικασία ‘κάτι θα δώσεις για να πάρεις”» συνέχισε μιλώντας για τη σχέση του με την κόρη του. Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει και για το γύρισμα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Μανούσο Μανουσάκη, στον τίτλο...
Διαβάστε το στο govastileto.grAποκαλυπτικός Απόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές» (vid)
«Ο Μανούσος Μανουσάκης είχε στείλει βοηθούς του να επιλέξουν παιδιά από δραματικές σχολές για βουβούς ρόλους για τη σειρά “Φάκελος Αμαζών”. Γινόταν μια σκηνή όπου υποδυόμασταν τους σωματοφύλακες και περιμέναμε μια λιμουζίνα. Εκείνη την στιγμή με είδε ο Μανουσάκης να τρίβω τα πόδια μου και με ρώτησε γιατί το έκανα αυτό. Εγώ του απάντησα “μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπόστολος Γκλέτσος: Η κόρη του, ο γάμος που περιμένει και οι σχέσεις με επώνυμες κυρίες που έμειναν κρυφές
Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα.
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Η κόρη του, ο γάμος που περιμένει και οι σχέσεις με επώνυμες κυρίες που έμειναν κρυφές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑπόστολος Γκλέτσος: Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές
«Είμαι 55 χρόνια στο προσκήνιο απέναντι σε διάφορους που ήθελαν να μου κάνουν κακό»
Διαβάστε το στο news.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον τίτλο του ζεν πρεμιέ, τον οξύθυμο χαρακτήρα του, την πολιτική και προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει Ο Απόστολος Γκλέτσος προχώρησε σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γύρισμα που τον έκανε πρωταγωνιστή, τη φήμη του ζεν πρεμιέ και του οξύθυμου χαρακτήρα του και τις σχέσεις που δε μάθαμε ποτέ. «Ο Μανούσος Μανουσάκης είχε στείλει βοηθούς του να επιλέξουν παιδιά από δραματικές σχολές για βουβούς ρόλους για τη σειρά ‘Φάκελος Αμαζών’. Γινόταν μια σκηνή όπου υποδυόμασταν τους σωματοφύλακες και […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν πολλές σ
Διαβάστε το στο lamianow.grΑπόστολος Γκλέτσος: "Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές"
"Είμαι 55 χρόνια στο προσκήνιο απέναντι σε διάφορους που ήθελαν να μου κάνουν κακό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr