Ο Παύλος Χαϊκάλης για την αντικατάστασή του στην ταινία «Καρδίτσα forever»
12:38 - 22/03/2022
Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε συνέντευξη ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για την αντικατάστασή του στην ταινία “Καρδίτσα […]
The post Ο Παύλος Χαϊκάλης για την αντικατάστασή του στην ταινία «Καρδίτσα forever» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Χαϊκάλης: Πώς σχολίασε την αντικατάστασή του στην ταινία «Καρδίτσα forever»
Αλλαγές γίνονται στην ταινία «Καρδίτσα forever», όπως έχει γίνει γνωστό. Συγκεκριμένα, οι σκηνές στις οποίες εμφανίζεται ο Παύλος Χαϊκάλης θα αντικατασταθούν με σκηνές στις οποίες θα πρωταγωνιστεί ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (22/03) αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του στην ταινία ενώ ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο χαμό του αδερφού του. «Ο κύριος Μαρκίδης δεν επικοινώνησε μαζί μου σχετικά με την αντικατάστασή μου. Εγώ τον καταλαβαίνω. Αν του ζήτησαν κάποια κανάλια ότι δεν με θέλουν, ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι. Και ο Σωτήρης Καλυβάτσης καλά έκανε, επαγγελματίας ηθοποιός είναι. Εδώ αρχίζει και ξυπνάει κάτι, κάτι δεν είνα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαύλος Χαϊκάλης: Πώς σχολίασε την αντικατάστασή του στην ταινία «Καρδίτσα forever»;
Ο Παύλος Χαϊκάλης για την αντικατάστασή του στο «Kard;itsa forever» και την απώλεια του αδερφού του.
Διαβάστε το στο neolaia.gr