Η Σάσα Μπάστα σοκάρει: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά»
12:22 - 22/03/2022
Μία απίστευτη αποκάλυψε έκανε η Σάσα Μπάστα στο Πρωινό την Τρίτη. Η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε πως ο πατέρας της έφυγε από […]
The post Η Σάσα Μπάστα σοκάρει: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Μπάστα: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά»
Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ο αδερφός της έδινε μάχη για τη ζωή του στην εντατική - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣάσα Μπάστα: Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα δύο μήνες μετά - «Δεν με ενημέρωσαν ούτε για την κηδεία του»
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣάσα Μπάστα: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Σάσα Μπάστα, η οποία εξομολογήθηκε πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από 3 χρόνια και η ίδια πληροφορήθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣάσα Μπάστα: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, δεν με ενημέρωσαν ούτε για την κηδεία του»
Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σάσα Μπάστα, η οποία φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, μετά την
To άρθρο Σάσα Μπάστα: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, δεν με ενημέρωσαν ούτε για την κηδεία του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣάσα Μπάστα: Σοκάρει η αποκάλυψη της – «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά»
Η Σάσα Μπάστα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό».
Διαβάστε το στο neolaia.grΣάσα Μπάστα: Πέθανε ο πατέρας μου και του είπαν δύο μήνες μετά
Η Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή το «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο όπως αποκάλυψε, πληροφορήθηκε δύο μήνες αργότερα. «Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος, δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά […]
Διαβάστε το στο dete.grΣάσα Μπάστα: "Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά"
Άφωνοι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με όσα εξομολογήθηκε
Διαβάστε το στο patrasevents.gr