Αγγελική Ηλιάδη: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος

01:14 - 22/03/2022

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα» εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας (21/03). Ποιες ήταν όμως οι κινήσεις που έκανε στην συνέχεια η τραγουδίστρια; «Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη. Η συμμετοχή στη «Φάρμα» Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Την απόφαση να μπω στη Φάρμα την πήρα με χαρά, ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς. Τα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση – Αντιμετωπίστηκε επί τόπου»

Για την καριέρα του και τις καταγγελίες στο θέατρο μιλά ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο in.gr

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν μικρός»

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αντιμετωπίστηκε επί τόπου, έχασα και δουλειά».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ναυάγιο στη Σάμο με οκτώ νεκρούς μετανάστες

Toν μισό ΚΟΚ παραβίασε 32χρονος στη Θεσσαλονίκη – Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Η οικογένεια που αγαπάει τις φάρσες που λερώνουν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο

Απίθανες στιγμές NBA για τους λάτρεις του είδους

Η ευχές της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα με μια… φουντουκιά (Oreshnik)