«Όταν αγοράζεις τον Ιμπραΐμοβιτς, αγοράζεις μια Ferrari» σχολίασε ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν

21:26 - 21/03/2022

Ο επικεφαλής της Ferrrari, Ματία Μπινότο, υποδέχθηκε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μαρανέλο για μια… εμπειρία με ένα “κόκκινο” αμάξι. Ο “μεγάλος” Σουηδός επιθετικός συνεχάρη τον ισχυρό άνδρα της Ferrari για τον θρίαμβο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν, χαρίζοντάς του μία φανέλα της Μίλαν. “Πρώτα από όλα, έχω ένα δώρο για σένα. Ξέρω ότι ... Περισσότερα To άρθρο «Όταν αγοράζεις τον Ιμπραΐμοβιτς, αγοράζεις μια Ferrari» σχολίασε ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όταν αγοράζεις τον Ιμπραΐμοβιτς, αγοράζεις μια Ferrari» σχολίασε ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν

O επικεφαλής της Ferrrari, Ματία Μπινότο, υποδέχθηκε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μαρανέλο για μια… εμπειρία με ένα “κόκκινο” αμάξι. Ο “μεγάλος” Σουηδός επιθετικός συνεχάρη τον ισχυρό άνδρα της Ferrari για τον θρίαμβο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν, χαρίζοντάς του μία φανέλα της Μίλαν. “Πρώτα από όλα, έχω ένα δώρο για σένα. Ξέρω ότι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σίσσυ Χρηστίδου για Έλενα Χριστοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη»

«Tον λόγο σήμερα έχουν οι υποψήφιοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας - Το δώρο που του έκανε η εφορευτική επιτροπή

Έχουν ψηφίσει 21.465 πολίτες στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Πολύ ικανοποιητική η ροή λένε από την Κουμουνδούρου

Σε εξέλιξη οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - «Μαζική η συμμετοχή, θα υπερβεί τη συμμετοχή των μελών για την εκλογή συνέδρων» λέει ο Παύλος Πολάκης

«Υπάρχω»: Από 19 Δεκεμβρίου στα σινεμά η ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντίδη, σε συμπαραγωγή της COSMOTE TV

Σπύρος Χαριτάτος στην αθλητικογράφο Έλβη Μιχαηλίδου: «Είδα τη φωτογραφία που ανέβασες από το κρεβάτι»