Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο
11:27 - 06/01/2020
Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη […]
The post Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: Μου είχε κάνει πρόταση γάμου πασίγνωστος Ελληνοαμερικάνος (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 “Μην ψαρώνεις”, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.
«Όταν ήμουν μικρή έγραφα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Με τον μπαμπά μου είχαμε γράψει ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που πήρε βραβείο από την Απογευματινή. Ο μπαμπάς μου είχε θυμώσει που δεν έγινα συγγραφέας, αλλά θεατρίνα. Ακόμα γράφω, τώρα ετοιμάζω ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο. Έλεγα τα κάλαντα μικρή με την παρέα μου, αλλά σταμάτησα όταν μια οικοδέσποινα παραπονέθηκε ότι είμαι φάλτσα.
Είχα συγκλονιστική πρόταση γά
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο
Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 “Μην ψαρώνεις”, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του. «Όταν ήμουν μικρή έγραφα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Με […]
Διαβάστε το στο irafina.gr