Χριστοδουλόπουλος για Εθνική: «Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες μεσοεπιθετικούς με 12 γκολ φέτος»

19:52 - 21/03/2022

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε Insta Story για την Εθνική ομάδα δηλώνοντας διαθέσιμος όποτε του ζητηθεί και αναφέροντας τα φετινά πεπραγμένα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιχμές από Χριστοδουλόπουλου για Πογέτ: «Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες με 12 γκολ φέτος»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σχολίασε το γεγονός ότι έμεινε εκτός Εθνικής ομάδας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντίδραση Χριστοδουλόπουλου για Εθνική – «Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες με 12 γκολ φέτος»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σχολίασε το γεγονός ότι έμεινε εκτός Εθνικής…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Χριστοδουλόπουλος για Πογέτ: «Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες μεσοεπιθετικούς με 12 γκολ φέτος»

Ανάρτηση με αιχμές από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για τη μη κλήση του στην Εθνική Ελλάδος. Αιχμές για τη μη κλήση του στην Εθνική Ελλάδος εν όψει των φιλικών αναμετρήσεων με Ρουμανία και Μαυροβούνιο άφησε μέσω ανάρτησής του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μάλιστα, ο άσος της Ανόρθωσης στάθηκε στα δώδεκα τέρματα που έχει πετύχει τη φετινή σεζόν σ’ όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα […] The post Χριστοδουλόπουλος για Πογέτ: «Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες μεσοεπιθετικούς με 12 γκολ φέτος» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος : «Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες μεσοεπιθετικούς με 12 γκολ φέτος»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης δήλωσε πως είναι διαθέσιμος για την Εθνική Ελλάδος αφήνοντας αιχμές για την μη κλήση του από τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Λιθουανία - Βόρεια Μακεδονία 94-72: Τραυματίστηκε ο Ντιμιτρίεβιτς στο τέλος και η Λιθουανία χαμογέλασε

Αμορίμ: «Αν δεν ρισκάρουμε τώρα, σας εγγυώμαι ότι του χρόνου θα έχουμε τα ίδια προβλήματα»

Άρης Λεμεσού, Σπιλέφκσι: « Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Λουτσέσκου: «Η ομάδα παρουσιάστηκε μετά από καιρό με έναν τρόπο που θέλουμε να βλέπουμε»

ΑΕ Λεμεσού, Κόλμαν: «Υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης και πρέπει να βρούμε το σθένος να επανέλθουμε»

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: «Ήταν μία μικρή εκδίκηση, όταν φοράς το εθνόσημο έχεις μεγάλη υποχρέωση»