Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μέσω της υποκριτικής ξορκίζω κάτι που με κατατρέχει από την παιδική μου ηλικία»

16:42 - 21/03/2022

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Μέσω της υποκριτικής ξορκίζω κάτι που με κατατρέχει από την παιδική μου ηλικία

Βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Μέσω της υποκριτικής ξορκίζω κάτι που με κατατρέχει από την παιδική μου ηλικία

Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε φέτος στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» μιλά για την πολυταξιδεμένη ζωή της και τι ήταν αυτό που την κράτησε στον χώρο της υποκριτικής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μέσω της υποκριτικής ξορκίζω κάτι που με κατατρέχει από την παιδική μου ηλικία»

Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, την οποία απολαμβάνουμε φέτος στην πετυχημένη σειρά του MEGA, To άρθρο Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μέσω της υποκριτικής ξορκίζω κάτι που με κατατρέχει από την παιδική μου ηλικία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η βόρεια Γάζα μοιάζει με δυστοπική ταινία τρόμου, λέει επικεφαλής ΜΚΟ που γύρισε από εκεί

Τζο Μπάιντεν προς Σι: Ο ανταγωνισμός των δυο χωρών δεν πρέπει να «εκτραπεί σε σύγκρουση»

Κυβερνοασφάλεια: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις υπηρεσίες των χάκερ τρομάζει τις επιχειρήσεις

ΗΠΑ: Μάρτυρας κατέθεσε πως ο εκλεκτός του Τραμπ για Γενικός Εισαγγελέας έχει κάνει σεξ με ανήλικο

Λίβανος: Ξεκληρίστηκε πολυμελής οικογένεια σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε χωριό

Μεξικό: Ο αγώνας της κατά της ατιμωρησίας για τις γυναικοκτονίες την οδήγησε ως τον ΟΗΕ