Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»

15:20 - 21/03/2022

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς μετά τον κοροναϊό: Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα (Βίντεο)

Τι είπε για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κοροναϊό

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά του με τον κοροναϊό

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Μουτσινάς μετά τον κορονοϊό: Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο «Καλό Μεσημεράκι» μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, αστειεύτηκε λέγοντας ότι ήθελε να κάτσει λίγο παραπάνω ενώ όπως είπε, είχε την Όμικρον 2 και «ευτυχώς μου μεγάλωσαν πράγματα». «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μικρύναν όπως στην Δέλτα» είπε γελώντας ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την μετάλλαξη Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»- Ήταν ανεμβολίαστος ο παρουσιαστής;

Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, ανέφερε σχετικά: «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, ανέφερε σχετικά: «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το […] Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2 – Μου μεγάλωσαν πράγματα»

Άφωνοι οι τηλεθεατές με το σχόλιο του Μουτσινά Στο τηλεοπτικό πλατό επέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς, μετά από την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό και τον κράτησε στο κρεβάτι. Ο γνωστός παρουσιαστής επέστρεψε στην εκπομπή μια εβδομάδα μετά κάνοντας χιούμορ, ενώ σε ερωτήσεις των συναδέλφων του απάντησε ότι γύρισε «ανανεωμένος» και «καλοζωϊσμένος», Μάλιστα ο ίδιος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα"

"Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Μουτσινάς: Αλλάζει ώρα το «Καλό μεσημεράκι»;

τι θα γίνει τελικά με την ώρα προβολής της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ; Αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα φέρνει η επικαιρότητα, με το «Καλό Μεσημεράκι» να φαίνεται ότι αλλάζει ώρα προβολής. Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μάλιστα έκανε μια μικρή αναφορά το μεσημέρι […] The post Νίκος Μουτσινάς: Αλλάζει ώρα το «Καλό μεσημεράκι»; appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε