Πέτρος Φιλιππίδη: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε στο νιπτήρα στο καμαρίνι μου», κατέθεσε η Παπαχαραλάμπους στο ΣΕΗ
14:20 - 21/03/2022
Σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν όσα περιγράφει ότι έζησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τη σεζόν 2000-2001 για την παράσταση «Οι Ηλίθιοι». Η ηθοποιός, που βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, στην κατάθεσή της στο ΣΕΗ υποστηρίζει ότι «ζούσε σε καθεστώς τρόμου» ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού της» και ότι ξεκίνησε εξαιτίας των όσων ζούσε συστηματική χρήση αλκοόλ. Ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι οι δυο τους είχαν συνάψει ερωτική σχέση και όσα λέει η ηθοποιός είναι αναληθή. Αναλυτικά η κατάθεση
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Φιλιππίδης: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε στο νιπτήρα στο καμαρίνι μου», κατέθεσε η Παπαχαραλάμπους (VID)
Η ηθοποιός, που βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, στην κατάθεσή της στο ΣΕΗ υποστηρίζει ότι «ζούσε σε καθεστώς τρόμου» ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού της» και ότι ξεκίνησε εξαιτίας των όσων ζούσε συστηματική χρήση αλκοόλ. Ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέτρος Φιλιππίδης: "Κατέβαζε το παντελόνι του και ουρούσε επιδεικτικά"- Η κατάθεση της Παπαχαραλάμπους στο ΣΕΗ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει υποστηρίξει ότι είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την οποία γνώριζε και η σύζυγός του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠέτρος Φιλιππίδης: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα στο καμαρίνι μου»
Τι κατέθεσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Τι απαντά ο ίδιος
Διαβάστε το στο news.grΗ κατάθεση της Παπαχαραλάμπους στο ΣΕΗ για τον Φιλιππίδη: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε στο νιπτήρα στο καμαρίνι μου»
Σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν όσα περιγράφει ότι έζησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τη σεζόν 2000-2001 για την παράσταση «Οι Ηλίθιοι». Η ηθοποιός, που βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, στην κατάθεσή της στο ΣΕΗ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠαπαχαραλάμπους για Φιλιππίδη: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε στο νιπτήρα στο καμαρίνι μου»
Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στην κατάθεσή της εναντίων του Πέτρου Φιλιππίδη στο ΣΕΗ.
Διαβάστε το στο neolaia.grΠέτρος Φιλιππίδης: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε στο νιπτήρα στο καμαρίνι μου», κατέθεσε η Παπαχαραλάμπους στο ΣΕΗ
Πέτρος Φιλιππίδης: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε στο νιπτήρα στο καμαρίνι μου», κατέθεσε η Παπαχαραλάμπους στο ΣΕΗ Σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν όσα περιγράφει ότι έζησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τη σεζόν 2000-2001 για την παράσταση «Οι Ηλίθιοι». Η ηθοποιός, που βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, ο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr