Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η μητέρα μου θα κλείσει τα 100»

13:42 - 17/10/2019

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά ότι ο ίδιος φροντίζει δύο σπίτια, καθώς στο ένα μένει η μητέρα του […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η μητέρα μου θα κλείσει τα 100» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η μητέρα μου τον Απρίλιο θα κλείσει τα 100»

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι έχει δύο σπίτια να φροντίζει. Το δικό του και της μητέρας του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η μητέρα μου θα κλείσει τα 100 (VIDEO)

Στην αποκάλυψη ότι ο ίδιος φροντίζει δύο σπίτια, καθώς στο ένα μένει η μητέρα του που θα κλείσει σε μερικούς μήνες τα 100, προχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος μιλώντας στη Φαίη Σκορδά. «Έχω δύο σπίτια να φροντίζω με ψώνια από το σούπερ μάρκετ, έχω και της μητέρας μου, η οποία είναι μεγαλούτσικη. Θα κλείσει τα 100 με το καλό τον Απρίλιο. Φροντίζω να ψωνίζω για δύο σπίτια και είναι ένα πράγμα που κάνω Δευτέρα και Τρίτη. Μαγειρεύω κιόλας. Δεν βγαίνω, έχω βγει πάρα πολύ στη ζωή μου. Μέχρι τα 35 πήγαινα σπίτι μόνο για να κοιμηθώ», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τα τρυφερά λόγια του Αντώνη Καφετζόπουλου για τη μητέρα του, που θα κλείσει τα 100

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στο Πρωινό για τα δύο σπίτια που φροντίζει μιας και στο ένα μένει εκείνος με τον μικρότερο γιο του και στο άλλο η μητέρα του που τον Απρίλιο θα γίνει 100! Ο Αντώνης Καφετζόπουλος τόνισε στη Φαίη Σκορδά: «Έχω δύο σπίτια να φροντίζω με ψώνια από το σούπερ μάρκετ, έχω και της μητέρας μου, η οποία είναι μεγαλούτσικη. Θα κλείσει τα 100 με το καλό τον Απρίλιο.»! Και τόνισε: « Φροντίζω να ψωνίζω για δύο σπίτια και είναι ένα πράγμα που κάνω Δευτέρα και Τρίτη. Μαγειρεύω κιόλας. Δεν βγαίνω, έχω βγει πάρα πολύ στη ζωή The post Τα τρυφερά λόγια του Αντώνη Καφετζόπουλου για τη μητέρα του, που θα κλείσει τα 100 appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»