Αγγελική Ηλιάδη: Η σεξουαλική παρενόχληση και η ειλικρινής σχέση με τα παιδιά της

09:30 - 21/03/2022

Την Αγγελική Ηλιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη. Η To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: Η σεξουαλική παρενόχληση και η ειλικρινής σχέση με τα παιδιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Ηλιάδη: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε

«Με παρενόχλησε σεξουαλικά, δεν ξαναδούλεψε ποτέ αυτός ο άνθρωπος», λέει η Αγγελική Ηλιάδη. Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί, αλλά και για τη συμμετοχή της στη Φάρμα. «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος ... Περισσότερα To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση – Δεν ξαναδούλεψε ποτέ»

Ο άντρας αυτός, όπως σημειώνει η τραγουδίστρια, ήταν παραγωγός της.

Διαβάστε το στο in.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Η σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί σε μικρότερη ηλικία

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση – Το αντιμετώπισα με θάρρος»

Η Αγγελική Ηλιάδη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν, την «Φάρμα», τη σχέση με τα παιιδά της και το πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση - Δεν ξαναδούλεψε ποτέ»

Ο άντρας αυτός, όπως σημειώνει η τραγουδίστρια, ήταν παραγωγός της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας