X-Factor: Δάκρυσε ο Στέλιος Ρόκκος με την ερμηνεία διαγωνιζόμενης: «Μου έσκισες την ψυχή»

00:24 - 21/03/2022

To βράδυ της Κυριακής 20/3 στη σκηνή του X-Factor ανέβηκε η νεαρή Λίνα, η οποία με To άρθρο X-Factor: Δάκρυσε ο Στέλιος Ρόκκος με την ερμηνεία διαγωνιζόμενης: «Μου έσκισες την ψυχή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

X Factor - Η 24χρονη Λίνα έκανε τον Στέλιο Ρόκκο να δακρύσει: Μου έσκισες την ψυχή (Βίντεο)

Το X Factor έχει ξεκίνησε δυναμικά, εντυπωσιάζοντας τους τηλεθεατές, με τα παιδιά που πήγαν να διαγωνιστούν μπροστά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες..

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στέλιος Ρόκκος: Δάκρυσε με την ερμηνεία διαγωνιζόμενης στο X-Factor

Στο χθεσινό επεισόδιο του X-Factor στη σκηνή, ανέβηκε η νεαρή Λίνα, η οποία με την ερμηνεία της κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές. Ο Χρήστος...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

X Factor: Συγκινήθηκε ο Ρόκκος – Η ερμηνεία που τον συγκλόνισε: «Μου έσκισες την ψυχή» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου έσκισες την ψυχή. Έφυγαν τα φώτα, τα πάντα. Μου μύρισε ποτάμια, βουνά, με ταξίδεψες».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»