Ελένη Ράντου: Η έκκληση για φίλη της που χτυπήθηκε σε τροχαίο και νοσηλεύεται – Η σοκαριστική περιγραφή

21:34 - 20/03/2022

Την βοήθεια τον διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Ελένη Ράντου, με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα που To άρθρο Ελένη Ράντου: Η έκκληση για φίλη της που χτυπήθηκε σε τροχαίο και νοσηλεύεται – Η σοκαριστική περιγραφή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Ράντου: Η έκκληση για φίλη της που χτυπήθηκε σε τροχαίο – Η σοκαριστική περιγραφή (Εικόνα)

Την βοήθεια τον διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Ελένη Ράντου, με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα που είχε μία φίλης της - Αναζητά να μάθει το τι ακριβώς συνέβη στην φίλη της - Βρέθηκε στην οδό Πλάτωνος και Φιλαρέτου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η έκκληση της Ελένης Ράντου για τη φίλη της που χτυπήθηκε σε τροχαίο και νοσηλεύεται

Η Ελένη Ράντου πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ζήτησε τη βοήθεια τον διαδικτυακών της φίλων για ένα τροχαίο ατύχημα που είχε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Ράντου: Έκκληση για φίλη της που βρέθηκε χτυπημένη στο δρόμο

Με ένα μήνυμα στο Facebook η Ελένη Ράντου ζήτησε τη βοήθεια όποιου μένει στην Καλλιθέα για ένα περιστατικό που έγινε τις 17 Μαρτίου. Τότε, βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι, φίλη της ηθοποιού. Η φίλη Ελένης Ράντου βρέθηκε στη γωνία Πλάτωνος και Φιλαρέτου, στην Καλλιθέα. Όλα, όπως αναφέρει η ηθοποιός, έγιναν ανάμεσα στις 12:00 και τις 13:00 […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»