Μαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε με το metoo και δεν γουστάρω»
17:04 - 20/03/2022
Καλεσμένη στο πλατό του Όλα Γκουντ βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάταλι Κάκκαβα […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε με το metoo και δεν γουστάρω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω»
Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη είπε ότι δεν θέλει πλέον να σχολιάζει γιατί τα λόγια της παρεξηγούνται
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Ιωαννίδου: «Φτάνει με το #MeTOO – Δεν γουστάρω…»
Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη είπε ότι δεν θέλει πλέον να σχολιάζει γιατί τα λόγια της παρεξηγούνται
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε με το metoo και δεν γουστάρω, θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης;» (vid)
Μέσα σε όλα, η ηθοποιός χορεύτρια αναφέρθηκε στους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και τις δημόσιες μαρτυρίες κατά του Γιώργου Κιμούλη. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω»
Το μεσημέρι της Κυριακής 20/3 η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκούντ. Η γνωστή
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Ιωαννίδου: "Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε με το metoo και δεν γουστάρω"
"Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε»
Στην παρέα του «Όλα Γκούντ» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε στις υποθέσεις του #MeToo που συγκλόνισαν το πανελλήνιο αλλά και στο θέατρο που «λεκιάστηκε». «Δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr