Χριστίνα Παππά: «Σήκωσε χέρι πάνω μου, μου έριξε χαστούκι, τον χώρισα αμέσως»
14:54 - 20/03/2022
Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σκηνές ζήλιας […]
The post Χριστίνα Παππά: «Σήκωσε χέρι πάνω μου, μου έριξε χαστούκι, τον χώρισα αμέσως» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Χριστίνα Παππά: «Σήκωσε χέρι πάνω μου και μου έριξε χαστούκι»
Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για πρώην σύντροφό της;
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Χριστίνα Παππά εξομολογείται: «Σήκωσε χέρι πάνω μου, μου έριξε χαστούκι, τον χώρισα αμέσως»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η Χριστίνα Παππά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε πως έχει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧριστίνα Παππά: Σήκωσε χέρι πάνω μου, μού έριξε χαστούκι, τον χώρισα αμέσως
Είστε αρκετά χρόνια μόνη σας; Ναι αρκετά. Γιατί δεν ξαναπαντρευτήκατε ποτέ; Ούτε καν, ούτε μια στο εκατομμύριο. Να κάνω την ίδια συνταγή συνέχεια; Το έκανα μια, το έκανα δυο δεν πέτυχε, οπότε τελείωσε το θέμα. Έκλεισα σαν γυναίκα (γέλια). Άρα αποκλείεται να σας δούμε παντρεμένη ξανά; Από την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκάρει η Χριστίνα Παππά: «Σήκωσε χέρι πάνω μου, μου έριξε χαστούκι, τον χώρισα αμέσως»
Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου.
To άρθρο Σοκάρει η Χριστίνα Παππά: «Σήκωσε χέρι πάνω μου, μου έριξε χαστούκι, τον χώρισα αμέσως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧριστίνα Παππά: «Σήκωσε χέρι πάνω μου, μου έριξε χαστούκι, τον χώρισα αμέσως»
«Με την έννοια της κακοποίησης δεν έχω δεχτεί, αλλά μικρή έχω δεχτεί σκηνές ζήλιας και ήταν και λίγο επικίνδυνο», λέει η Χριστίνα Παππά. Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σκηνές ζήλιας που έχει δεχτεί, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε σύντροφός της που σήκωσε χέρι. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧριστίνα Παππά: "Σήκωσε χέρι πάνω μου, μου έριξε χαστούκι, τον χώρισα αμέσως"
"Με την έννοια της κακοποίησης δεν έχω δεχτεί, αλλά μικρή έχω δεχτεί σκηνές ζήλιας και ήταν και λίγο επικίνδυνο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr