Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

14:40 - 20/03/2022

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα το μεσημέρι η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί To άρθρο Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της: Η μισή μου καρδιά κόπηκε

Η Ευγενία Δημητροπούλου πριν από μερικούς μήνες έγινε μανούλα υιοθετώντας ένα γλυκύτατο κοριτσάκι από τη Σιέρρα Λεόνε. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της: Η μισή μου καρδιά κόπηκε

Η Ευγενία Δημητροπούλου πριν από μερικούς μήνες έγινε μανούλα υιοθετώντας ένα γλυκύτατο κοριτσάκι από τη…

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Ευγενία Δημητροπούλου πριν από μερικούς μήνες έγινε μανούλα υιοθετώντας…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα το μεσημέρι η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Ήλιος» μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή της να υιοθετίσουν με τον σύζυγό της ένα κοριτσάκι από τη Σιέρρα Λεόνε, περιγράφοντας τις δυσκολίες που συνάντησαν στην προσπάθειά τους αυτή αλλά και τα συναισθήματά της όταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας