Ο Βαλάντης στο OK!: «Είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη»
08:00 - 19/03/2022
Ο 46χρονος τραγουδιστής δίνει τις δικές του – αιχμηρές- απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν για εκείνον μέσα, αλλά και έξω από το Survivor. Οι συμπσίκτες του, οι υποκριτικές συμπεριφορές, οι ενορχηστρωμένες επιθέσεις και η εμπειρία στην άλλη άκρη της γης, την οποία χαρακτηρίζει «φανταστική». Το «κακό» προφίλ στο Survivor Μετάνιωσες που έλαβες μέρος στο Survivor; Όχι, […]
The post Ο Βαλάντης στο OK!: «Είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλάντης: «Είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη»
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα όσα είπε στην Ευρυδίκη και προκάλεσαν πληθώρα αρνητικών σχολίων. Μιλώντας για το Survivor και αν μετάνιωσε που πήγε στον Άγιο Δομίνικο ο Βαλάντης είπε: «Όχι, δεν το μετάνιωσα, ούτε πρόκειται να το μετανιώσω. Είναι πολύ ωραίο να ζεις αυτή τη φανταστική εμπειρία και να πληρώνεσαι κιόλας. Είναι κάτι που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒαλάντης: «Είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη»
Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Survivor, αλλά και […]
The post Βαλάντης: «Είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒαλάντης: «Είμαι με μισό νεφρό, μίλησα ως ομοιοπαθής στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Ο Βαλάντης που μας απασχόλησε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα λόγω της συμπεριφοράς που έδειξε στο Survivor,
To άρθρο Βαλάντης: «Είμαι με μισό νεφρό, μίλησα ως ομοιοπαθής στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒαλάντης: "Είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη"
"Μακάρι όλοι οι κακοί άνθρωποι του κόσμου να είναι σαν εμένα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr