Ελεύθερος ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας: «Βάναυση η σύλληψή μου, επιστρέψαμε στον κομμουνισμό»
22:48 - 18/03/2022
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη ως ύποπτος για διαφθορά, αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα την Παρασκευή, όπως μετέδωσε η τηλεόραση της χώρας. «Ήταν βάναυσο και απογοητευτικό, επιστρέψαμε στον κομμουνισμό», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι δεν του ασκήθηκε δίωξη. «Μπήκαν στο σπίτι μου ενώ δειπνούσαμε. Δεν βρήκαν τίποτα και όταν νόμιζα ότι θα έφευγαν, μου είπαν, αμήχανα: Πρέπει να σας συλλάβουμε», αφηγήθηκε ο 62χρονος πολιτικός. Η εισαγγελία δεν έχει εκδώσει ακόμη καμία ανακοίνωση για την υπόθεση αυτή, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ, το οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο. Κατά τις ίδιες πηγές, ο Μπορίσοφ συνελήφθη στο πλαίσιο μιας μεγάλης αστυνομικής επ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας: «Μας έφεραν πίσω στον κομμουνισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ αφέθηκε ελεύθερος από τη Γενική Διεύθυνση της Εθνικής Αστυνομίας.
Το άρθρο Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας: «Μας έφεραν πίσω στον κομμουνισμό» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr