Τσιφλίκης: Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το σύνδρομο Down (ΗΧΗΤΙΚΟ)

19:12 - 18/03/2022

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Τσιφλίκης μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real 107,1. Οι δράσεις διοργανώνονται με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για το σύνδρομο Down και θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα. Η Παγκόσμια Ημέρα για το σύνδρομο Down καθιερώθηκε το 2006, με πρωτοβουλία ενός Έλληνα γιατρού, του Στυλιανού Αντωναράκη, καθηγητή Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τη διεθνή κοινότητα για το σύνδρομο Down. Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Σταύρος Τσιφλίκης στη Μαρία Σαμολαδά: ΔΙΑΒ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα μετεωρολογίας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας, το Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιεί εκδήλωση με τίτλο:«Έγκαιρη Προειδοποίηση – Έγκαιρη Δράση: Υδρομετεωρολογικές και Κλιματικές Πληροφορίες για τη Μείωση του Κινδύνου Καταστροφών», στις 23/3, και ώρα 12:00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)