Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι 5 χρόνια «καθαρός» από το αλκοόλ και το «γιορτάζει»
06:55 - 18/03/2022
Ημέρα γιορτής ήταν η χθεσινή για τον Δημήτρη Μοθωναίο ο οποίος «έκλεισε» 5 χρόνια απεξαρτημένος από το αλκοόλ. Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Μοθωναίος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το ευχάριστο γεγονός με μια σειρά φωτογραφιών οι οποίες αποτύπωναν το ταξίδι του προς την απεξάρτηση ή αλλιώς προς την «προσωπική του επανάσταση» όπως έγραψε. Στη λεζάντα, κάτω από τις φωτογραφίες, ο Δημήτρης Μοθωναίος έγραψε: «Πέντε χρόνια νηφάλιος τον περασμένο μήνα. Η προσπάθεια να βρεις λογική σε αυτή την παραφροσύνη που είναι ο κόσμος σας σήμερα, είναι η προσωπική μου πράξη επανάστασης. Σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε στο πλε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Μοθωναίος: «Πέντε χρόνια νηφάλιος από το αλκοόλ» – Οι φωτογραφίες από το ταξίδι του στην απεξάρτηση
Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «5 χρόνια νηφάλιος τον προηγούμενο μήνα! Παλεύοντας για λογική μέσα σε αυτή την παραφροσύνη που βρίσκεται ο κόσμος μας σήμερα, είναι η προσωπική μου ενέργεια για επανάσταση. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου». Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Mothonaios (@motho_naios)
Διαβάστε το στο thecaller.gr