Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Κούγιας έχει χαντακώσει τον Λιγνάδη – Τον βλέπω βαθιά στη φυλακή»

16:40 - 17/03/2022

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις που παραβιάζουν To άρθρο Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Κούγιας έχει χαντακώσει τον Λιγνάδη – Τον βλέπω βαθιά στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Κούγιας έχει χαντακώσει τον Λιγνάδη – Τον βλέπω βαθιά στη φυλακή»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις που παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο. Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ότι δικογραφία δεν έχει σχηματιστεί. Το πρωί της Πέμπτης 17/3 ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτές είναι οι σκηνές που θα διανυκτερεύσουν στην έρημο με τις κόρες τους

Νίκος Συρίγος: «Έχω δεχτεί βρισίδια και κατάρες – Στην αρχή στενοχωριόμουν και εξοργιζόμουν, τώρα δεν με αγγίζουν»

Αναστάτωση για την Ναταλία Αργυράκη στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha: «Όχι παιδιά, γρήγορα» – Αποχώρησε από το πλατό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω μετανιώσει που στενοχώρησα την Αντελίνα Βαρθακούρη, δεν έχω μετανιώσει για την στάση μου όμως»

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε τραγική οικονομική κατάσταση – «Βιοπορίζεται από οικεία πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της

Johnny Logan: Ο θρύλος της Eurovision έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Φωτογραφίες