Κώστας Αποστολάκης: «Καβάλησα το καλάμι, δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου»

12:50 - 17/03/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης στον Θανάση Πάτρα και την κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα την […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Καβάλησα το καλάμι, δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, καβάλησα το καλάμι»

Δείτε όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ηγούμενο Καλλίνικο ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κώστας Αποστολάκης: Βέβαια και καβάλησα το καλάμι, πίστεψα ότι κάτι έκανα, κάτι κατάφερα και κάτι έγινε

«Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση» τόνισε ο Κώστας Αποστολάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα του Mega το πρωί της Πέμπττης (17/03). «Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου και είδα τι έκανα μόνος μου! Είδα τι κατάφερα! Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου» πρόσθεσε ο ηθοποιός. Ο Κώστας Αποστολάκης παραδέχθηκε πως: «Βέβαια και καβάλησα το καλάμι. Πίστεψα ότι κάτι έκανα, κάτι κατάφερα και κάτι έγινε» ενώ πρόσθεσε ότι: «Μου δόθηκαν στη ζωή δοκιμασίες για να δω τον εαυτό μου. Πέρασα και με 10.000 ευρώ, πέρασα και με 200 ευρώ τον μήνα. Και με 150 ευρώ έχω περάσει τον μήνα. Αυτή τη στιγμή θέλω ν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κώστας Αποστολάκης: "Καβάλησα το καλάμι, δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου"

"Πέρασα και με 10.000 ευρώ, πέρασα και με 200 ευρώ τον μήνα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Οι Weekenders δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν δένουν σαν ομάδα»

Secret Song – Έκατσε η Ναταλία Γερμανού στην καρέκλα και έπαθε σοκ: «Δεν μ’ αρέσει να κλαίω στην τηλεόραση καθόλου»

Secret Song – Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου στην πολυπληθή της έκπληξη: «Εγώ, τώρα, τι πρέπει να κάνω δηλαδή;»

Χείμαρρος η Νανά Παλαιτσάκη: «Ήταν εξαιρετικά κακότροποι και υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους»

Γιάννης Κακλέας για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι επικίνδυνο να δουλέψουμε όταν δεν έχουμε την ίδια γλώσσα»

Σοκάρει ο Ιωάννης Απέργης: «Eκσφενδονίστηκα στον δρόμο και το πόδι μου μάγκωσε κάτω από το αυτοκίνητο»