Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη»
10:40 - 17/03/2022
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε
To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Διακοπαναγιώτου: Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη
Η ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εργασιακή βία που έχει υποστεί, αλλά και στα σκληρά σχόλια που έχει δέχτεί.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Διακοπαναγιώτου: Μου έλεγαν που πας με τέτοια δόντια και τέτοια μύτη
“Καλά μωρή! Ηρέμησε! Μην με παντρευτείς, αν δεν θέλεις” απάντησε με χιούμορ η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA παραχώρησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου όπου και αναφέρθηκε στην εργασιακή βία, την αγχώδη διαταραχή και τα αρνητικά σχόλια. Αρχικά, λοιπόν, η Μαρία Διακοπαναγιώτου εκμυστηρεύτηκε πως “έχω δεχθεί εργασιακή ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: Μου έλεγαν που πας με τέτοια δόντια και τέτοια μύτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πού πας με τέτοια μύτη»
Η ηθοποιός μιλά για την εργασιακή βία που έχει βιώσει
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πού πας με τέτοια μύτη» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Έχω βιώσει εργασιακή βία κυρίως από γυναίκα, επειδή γέλαγε ο κόσμος μαζί μου και δεν της άρεσε. Θαυμάζω πολύ τα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν για το #Metoo» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. «Έχω γεννηθεί με αγχώδη διαταραχή, όχι με νευρά. Την ‘άκουσα’ πολύ στην καραντίνα, πήγα στον ψυχίατρο. Δεν κοιμόμουν, φοβόμουν να βγω από το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Διακοπαναγιώτου: "Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη"
"Την ‘άκουσα’ πολύ στην δεύτερη καραντίνα, πήγα στον ψυχίατρο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr