Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη»

10:40 - 17/03/2022

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη

Η ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εργασιακή βία που έχει υποστεί, αλλά και στα σκληρά σχόλια που έχει δέχτεί.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Μου έλεγαν που πας με τέτοια δόντια και τέτοια μύτη

“Καλά μωρή! Ηρέμησε! Μην με παντρευτείς, αν δεν θέλεις” απάντησε με χιούμορ η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA παραχώρησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου όπου και αναφέρθηκε στην εργασιακή βία, την αγχώδη διαταραχή και τα αρνητικά σχόλια. Αρχικά, λοιπόν, η Μαρία Διακοπαναγιώτου εκμυστηρεύτηκε πως “έχω δεχθεί εργασιακή ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: Μου έλεγαν που πας με τέτοια δόντια και τέτοια μύτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πού πας με τέτοια μύτη»

Η ηθοποιός μιλά για την εργασιακή βία που έχει βιώσει

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πού πας με τέτοια μύτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχω βιώσει εργασιακή βία κυρίως από γυναίκα, επειδή γέλαγε ο κόσμος μαζί μου και δεν της άρεσε. Θαυμάζω πολύ τα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν για το #Metoo» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. «Έχω γεννηθεί με αγχώδη διαταραχή, όχι με νευρά. Την ‘άκουσα’ πολύ στην καραντίνα, πήγα στον ψυχίατρο. Δεν κοιμόμουν, φοβόμουν να βγω από το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Διακοπαναγιώτου: "Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη"

"Την ‘άκουσα’ πολύ στην δεύτερη καραντίνα, πήγα στον ψυχίατρο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια