Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είμαι γλυκατζού, έχω χοληστερίνη και είμαι μόλις 29 (Βίντεο)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι, έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία δε δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει...
Διαβάστε το στο ZouglaΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι. Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία δε δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου:«Είμαι γλυκατζού, έχω χοληστερίνη και είμαι μόλις 29»
Ιδιαίτερες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Διαβάστε το στο thebest.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 ετών – Οι εξετάσεις μου είναι μαύρο χάλι (VID)
Όπως είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είμαι πολύ γλυκατζού, τρώω συνέχεια γλυκά. Στις εξετάσεις μου φαίνεται, οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι. Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 χρονών». Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει με την Κατερίνα Στικούδη: «Οι αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου:«Είμαι γλυκατζού, έχω χοληστερίνη και είμαι μόλις 29»
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:«Είμαι γλυκατζού, έχω χοληστερίνη και είμαι μόλις 29» Τι είπε το μοντέλο για την εκπομπή που θα κάνει με την Κατερίνα Καινούργιου Ιδιαίτερες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των αιματολογικών της εξετάσεων αλλά και στην εκπομπή […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Οι εξετάσεις μου είναι μαύρο χάλι, 29 χρονών και έχω χοληστερίνη και τριγλυκερίδια»
Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τις [...]
The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Οι εξετάσεις μου είναι μαύρο χάλι, 29 χρονών και έχω χοληστερίνη και τριγλυκερίδια» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr