Μαρία Καρλάκη: «Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω»

02:42 - 17/03/2022

Η Μαρία Καρλάκη ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό […] The post Μαρία Καρλάκη: «Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Καρλάκη: Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα – Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω

Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη μιλώντας για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφο της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Καρλάκη: Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα, δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Καρλάκη. Η όμορφη τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, καλεσμένη στην εκπομοπή του Γργηγόρη Αρναούτογλου, προχώησε σε αποκαλύψεις για την προσαωπική της ζωή. Περιέγραψε την πορεία της από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη, τις σπουδές που άφησε στην άκρη και τους ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Καρλάκη: Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα, δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Καρλάκη: «Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα – Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω»

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια μιλώντας για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφο της

Διαβάστε το στο in.gr

Η Μαρία Καρλάκη για την κακοποίηση που έχει δεχτεί: «Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω»

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν η Μαρία Καρλάκη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαρία Καρλάκη: Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα, δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Καρλάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Καρλάκη. Η όμορφη τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, καλεσμένη στην εκπομοπή του Γργηγόρη Αρναούτογλου, προχώησε σε αποκαλύψεις για την προσαωπική της ζωή. Περιέγραψε την πορεία της από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη, τις σπουδές που άφησε στην άκρη και τους λόγους […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μαρία Καρλάκη: "Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω"

"Μέσα μου τον έχω συγχωρήσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»