Βασίλης Κορκίδης: Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια τα νέα μέτρα για την ακρίβεια

21:28 - 16/03/2022

Λελογισμένα τόσο σε κόστος όσο και σε διάρκεια χαρακτηρίζει ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, τα νέα μέτρα που ανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορκίδης: Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας

Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια είναι τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμά ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού...

Διαβάστε το στο Zougla

Κορκίδης: Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας

Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια είναι τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμά ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης. Ο κ. Κορκίδης δήλωσε: «Πρώτιστο μέλημα παραμένει η υπεράσπιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από την ‘δίδυμη’ ενεργειακή και διατροφική κρίση, με τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας στους […] The post Κορκίδης: Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Βασίλης Κορκίδης: «Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας»

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς χαρακτηρίζει «λελογισμένα» σε κόστος τα πρόσθετα μέτρα τρίμηνης διάρκειας και εντός δημοσιονομικών πλαισίων, που δεν θέτουν σε κίνδυνο την μέχρι σήμερα οικονομική πορεία της χώρας. Οι παρεμβάσεις από το οικονομικό επιτελείο, σε πρώτη ανάγνωση, στοχεύουν στους ασθενέστερους με έκτακτη ενίσχυση πριν το Πάσχα, αλλά σε μια δεύτερη ανάγνωση, αποκαλύπτουν, πέραν Το άρθρο Βασίλης Κορκίδης: «Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΕΒΕΠ: «Λελογισμένα σε κόστος και διάρκεια τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας»

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς χαρακτηρίζει «λελογισμένα» σε κόστος τα πρόσθετα μέτρα τρίμηνης διάρκειας και εντός δημοσιονομικών πλαισίων, που δεν θέτουν σε κίνδυνο την μέχρι σήμερα οικονομική πορεία της χώρας. Οι παρεμβάσεις από το οικονομικό επιτελείο, σε πρώτη ανάγνωση, στοχεύουν στους ασθενέστερους με έκτακτη ενίσχυση πριν το Πάσχα, αλλά σε μια δεύτερη ανάγνωση, αποκαλύπτουν, πέραν του κοινωνικού τους χαρακτήρα, την στοχευμένη στήριξη ολόκληρου του οικονομικού ιστού, με τρεις προτεραιότητες στο κόστος στέγασης, μεταφορών και διατροφής, με ειδική μέριμνα για τα αρτοποιεία. Τα μέτρα στήριξης 3,2 εκατ. πολιτών, 1,4 εκατ. νοικοκυριών και χιλιάδων επιχειρήσεων, ύψους 1,1 δισ.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

Commerzbank: Η γερμανική κυβέρνηση ξεκινά έρευνα για την πώληση του κρατικού μεριδίου στην Unicredit

ΧΑ: Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών ελληνικών εταιρικών ομολόγων

Πετρέλαιο: Νέα κέρδη με ώθηση από Fed και Μέση Ανατολή

Wall Street: Ισχυρή άνοδος στους δείκτες – Στο +2,51% ο Nasdaq

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Υπάρχει πλαίσιο συμφωνίας – Σήμερα το ρυθμιστικό πλαίσιο, αργότερα η επενδυτική συμμετοχή

«Παγώνει» η Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) για 600.000 συνταξιούχους – Επιβεβαίωση του «Mononews»