Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ισπανία δέσμευσε ένα γιοτ που πιστεύεται πως ανήκει στον CEO της Rosneft Ίγκορ Σέτσιν

17:34 - 16/03/2022

Το μήκους 135 μέτρων γιοτ, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, σύμφωνα με ειδικούς, πλέει υπό σημαία των Νήσων Κέιμαν και έφθασε στην Ισπανία από την Ιταλία τον Νοέμβριο του 2021, αναφέρει ο εξειδικευμένος ιστότοπος Marine Traffic

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ισπανία δέσμευσε ένα γιοτ που πιστεύεται πως ανήκει στον CEO της Rosneft Ίγκορ Σέτσιν

Οι ισπανικές αρχές δέσμευσαν το γιοτ «Crescent» που έχει δέσει στο λιμάνι της Ταραγόνας, στην Καταλονία, Το άρθρο Η Ισπανία δέσμευσε ένα γιοτ που πιστεύεται πως ανήκει στον CEO της Rosneft Ίγκορ Σέτσιν εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ισπανία: Δέσμευσε γιοτ 600 εκατ. δολαρίων που πιστεύεται πως ανήκει στον Ιγκόρ Σέτσιν της Rosneft

Το μήκους 135 μέτρων γιοτ, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο

Διαβάστε το στο mononews.gr

Η Ισπανία δέσμευσε ένα γιοτ που πιστεύεται πως ανήκει στον CEO της Rosneft Ίγκορ Σέτσιν

Οι ισπανικές αρχές δέσμευσαν το γιοτ "Crescent" που έχει δέσει στο λιμάνι της Ταραγόνας, στην Καταλονία, έγινε γνωστό από το υπουργείο Μεταφορών σήμερα, την ώρα που μια αστυνομική πηγή είπε στο Reuters ότι το σκάφος, αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων, πιστεύεται [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Ουκρανία χτυπάει με drones περιφέρειες της Ρωσίας - Μήνυμα Μακρόν στον Πούτιν

Μώραλης για ποινική δίωξη: Η κλήση μου σε απολογία αντιμάχεται ματαίως την προσήλωσή μου στη νομιμότητα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινική δίωξη κατά της διοίκησης

Σερ για τον χωρισμό της στο παρελθόν από τον Γκρεγκ Άλμαν: Ήμουν κουρασμένη να επαναλαμβάνω τον ίδιο κύκλο

«Δεξί χέρι» του Ρόμπερτ Κένεντι στην υγεία βάζει ο Τραμπ τον τηλεγιατρό Μεχμέτ Οζ

Παναγιώτης Πετράκης: Κινδύνεψα να πνιγώ δύο φορές πάνω στη σκηνή