Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ»

08:58 - 16/03/2022

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μίλησε για την υιοθεσία και την To άρθρο Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σαββιδάκης: Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά - Πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του Γιάννης Σαββιδάκης προκάλεσαν αντιδράσεις στο πάνελ της πρωινής εκπομπής.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Σαββιδάκης: Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ

Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε δηλώσεις του στο MEGA μίλησε για την υιοθεσία και προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν. «Με ένα δικό μου brand θα στείλουμε τραγούδια αγγλόφωνα στο εξωτερικό. Τα πάντα για εμένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου και η μουσική. Οι γιοι ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Σαββιδάκης: Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Γιάννης Σαββιδάκης δηλώνει: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υιοθεσία και την απόκτηση οικογένειας. «Τα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης, σε δηλώσει που έκανε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε και στην υιοθεσία. Ωστόσο, αυτά που είπε προκάλεσαν αίσθηση. […] The post Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις» (vid)

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Το άρθρο Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γιάννης Σαββιδάκης: "Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις"

Οι αντιδράσεις από το Mega Καλημέρα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Άρια Καλύβα: «Αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – Απίστευτη ένταση στο Πρωινό

Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο Αίγιο

Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω διαπράξει πολλά λάθη» – Η αναφορά στο περιστατικό με τη φοιτήτρια και το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6 (κακές) συνήθειες που σε γερνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις