Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ»
08:58 - 16/03/2022
Ο Γιάννης Σαββιδάκης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μίλησε για την υιοθεσία και την
To άρθρο Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Σαββιδάκης: Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά - Πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ (Βίντεο)
Οι δηλώσεις του Γιάννης Σαββιδάκης προκάλεσαν αντιδράσεις στο πάνελ της πρωινής εκπομπής.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Σαββιδάκης: Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ
Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε δηλώσεις του στο MEGA μίλησε για την υιοθεσία και προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν. «Με ένα δικό μου brand θα στείλουμε τραγούδια αγγλόφωνα στο εξωτερικό. Τα πάντα για εμένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου και η μουσική. Οι γιοι ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Σαββιδάκης: Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ»
Ο Γιάννης Σαββιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.
Διαβάστε το στο in.grΟ Γιάννης Σαββιδάκης δηλώνει: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υιοθεσία και την απόκτηση οικογένειας.
«Τα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Σαββιδάκης: «Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις»
Ο Γιάννης Σαββιδάκης, σε δηλώσει που έκανε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε και στην υιοθεσία. Ωστόσο, αυτά που είπε προκάλεσαν αίσθηση. […]
The post Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Σαββιδάκης: «Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις» (vid)
Ο Γιάννης Σαββιδάκης έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.
Το άρθρο Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓιάννης Σαββιδάκης: "Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά και να υιοθετείς επειδή εσύ θέλεις"
Οι αντιδράσεις από το Mega Καλημέρα
Διαβάστε το στο patrasevents.gr