Ρίβερς: «Αν ασχοληθείτε με τα παιδιά μου ξανά θα έχουμε πρόβλημα»
19:40 - 15/03/2022
Η Χάποελ Χάιφα νίκησε με 73-71 την Χάποελ Ιερουσαλήμ και οι φίλοι της ομάδας απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα «ξεχύθηκαν» στα social media του Κέι Σι Ρίβερς και στα σχόλια προέβησαν σε απρεπής συμπεριφορές. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ απάντησε στις προσβολές, ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τι λένε για εκείνον, αλλά τα παιδιά του δεν έχουν καμία σχέση. «Είναι […]
Το άρθρο Ρίβερς: «Αν ασχοληθείτε με τα παιδιά μου ξανά θα έχουμε πρόβλημα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρίβερς: «Αν ασχοληθείτε με τα παιδιά μου ξανά θα έχουμε πρόβλημα»
Ο Κέι Σι Ρίβερς εκνευρίστηκε δεόντως μόλις αντίκρισε αποκρουστικά σχόλια σε φωτογραφίες με τα παιδιά του και προειδοποίησε ενόψει της συνέχειας. Η Χάποελ Χάιφα νίκησε με 73-71 την Χάποελ Ιερουσαλήμ και οι φίλοι της ομάδας απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα «ξεχύθηκαν» στα social media του Κέι Σι Ρίβερς και στα σχόλια προέβησαν σε απρεπής συμπεριφορές. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ […]
The post Ρίβερς: «Αν ασχοληθείτε με τα παιδιά μου ξανά θα έχουμε πρόβλημα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΡίβερς: «Αν ασχοληθείτε με τα παιδιά μου ξανά θα έχουμε πρόβλημα» (pic)
Ο Κέι Σι Ρίβερς εκνευρίστηκε δεόντως μόλις αντίκρισε αποκρουστικά σχόλια σε φωτογραφίες με τα παιδιά του και προειδοποίησε ενόψει της συνέχειας.
Διαβάστε το στο fosonline.gr