Δημήτρης Κοντομηνάς – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί»
11:40 - 15/03/2022
Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Δημήτρη Κοντομηνά. Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος […]
The post Δημήτρης Κοντομηνάς – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος για κηδεία Κοντομηνά: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί» (vid)
«Εγώ δεν ήξερα ότι είχε μπει στο νοσοκομείο. Τον πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε η ιδιαιτέρα του. Μου είπε ότι “είμαστε σε έναν όροφο στο Υγεία, δεν είναι καλά ο Δημήτρης”. Τρομοκρατήθηκα! Της είπα ότι “θέλω να τον δω, αλλά με όλη τη διακριτικότητα, όποτε είναι πάρε με”. Δεν με πήρε ποτέ. Ξέρω ότι πολύς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος για την ταφή του Κοντομηνά: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί»
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο η ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έφυγε από
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος για την ταφή του Κοντομηνά: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Κοντομηνάς – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί» (vid)
«Για να μην είναι, δεν θα έχει μπορέσει να πάει», λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Το άρθρο Δημήτρης Κοντομηνάς – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr