Αναδρομικά: Πότε θα πληρωθούν όσοι ξεπερνούν 30 χρόνια ασφάλισης

09:36 - 15/03/2022

Ενδεχόμενες μικρές αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις φέρνει η ισχύουσα νομοθεσία από το 2023. Συγκεκριμένα, οι σχετικές αυξήσεις απορρέουν από τον νόμο Βρούτση (Φεβρουάριος 2020) που βελτίωσε τα ποσοστά αναπλήρωσης του νόμου Κατρούγκαλου για όσους έχουν διανύσει ασφαλιστικό βίο 30-44 ετών για τα αναδρομικά συνταξιούχων. Σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά που έχει στη διάθεσή της η διοίκηση του ΕΦΚΑ και αφορούν τον δημόσιο τομέα,... The post Αναδρομικά: Πότε θα πληρωθούν όσοι ξεπερνούν 30 χρόνια ασφάλισης first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ergasiakanea.eu
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντάξεις – Αναδρομικά: Πότε θα πληρωθούν όσοι έχουν πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης

Ενδεχόμενες μικρές αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις φέρνει η ισχύουσα νομοθεσία από το 2023. Συγκεκριμένα, οι σχετικές αυξήσεις απορρέουν από τον νόμο Βρούτση (Φεβρουάριος 2020) που βελτίωσε τα ποσοστά αναπλήρωσης του νόμου Κατρούγκαλου για όσους έχουν διανύσει ασφαλιστικό βίο 30-44 ετών για τα αναδρομικά συνταξιούχων. Σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά που έχει στη διάθεσή της […] The post Συντάξεις – Αναδρομικά: Πότε θα πληρωθούν όσοι έχουν πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ergasiakanea.eu

Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro)

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ