Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην Υγειά Μας»: «Είχα κουραστεί, γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου»

08:20 - 15/03/2022

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», η οποία θα προβληθεί απόψε το To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην Υγειά Μας»: «Είχα κουραστεί, γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας»: Είχα κουραστεί - Γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου (Βίντεο)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το «Στην Υγειά Μας» που τελείωσε τόσο άδοξα, και πριν την ώρα του στον ΣΚΑΙ, και φήμες τον θέλουν να το συνεχίζει σε άλλο κανάλι, βελτιωμένο.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην Υγειά Μας»: «Είχα κουραστεί- Γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου»

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θα αναφερθεί και στο ξαφνικό τέλος της δημοφιλούς εκπομπής «Στην Υγειά Μας» στον ΣΚΑΪ. «Δεν υπήρξε καν διαζύγιο με το “Στην Υγειά Μας”. Απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα – όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου – και είπα “πρέπει να σταματήσω”. Για το καλό το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γινόντουσαν πράγματα στο “Στην υγειά μας” που δεν ήταν της αρεσκείας μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», που θα προβληθεί απόψε τα μεσάνυχτα, είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γινόντουσαν πράγματα στο “Στην υγειά μας” που δεν ήταν της αρεσκείας μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα στο "Στην υγειά μας" που δεν ήταν της αρεσκείας μου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει η εκπομπή "Στην υγειά μας".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γινόντουσαν πράγματα στο “Στην υγειά μας” που δεν ήταν της αρεσκείας μου»

«Έβαζα νερό στο κρασί μου...»

Διαβάστε το στο news.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τελευταία γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου στο «Στην Υγειά μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει για το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά Μας».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Παπαδόπουλος για το «Στην Υγειά Μας»: Γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θα αναφερθεί και στο ξαφνικό τέλος της δημοφιλούς εκπομπής «Στην Υγειά Μας». «Δεν υπήρξε καν διαζύγιο με το “Στην Υγειά Μας”. Απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: "Είχα κουραστεί, γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου"

"Δεν υπήρξε καν διαζύγιο με το Στην Υγειά Μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»