Αντώνης Κρόμπας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας συγκεντρωτικός άνθρωπος, εκρηκτικός

23:18 - 14/03/2022

ΟΑντώνης Κρόμπας έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στην Άννα Ζηρδέλη και μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. «Μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες, αλλά έμεινε στη δουλειά για έπρεπε να τιμήσω την υπογραφή μου. Έκανα υπομονή. Ήμουν σε εκείνη τη συνεργασία με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Κρόμπας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας συγκεντρωτικός άνθρωπος, εκρηκτικός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι έλεγε στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της το 2023

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League

Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»

Βουτιά στις μετοχές της Νοτίου Κορέας μετά τους δασμούς 25% από τον Ντόναλντ Τραμπ – Πιέσεις και στις αναδυόμενες οικονομίες

Η φρεγάτα «ΚΙΜΩΝ» απέπλευσε για τις μεγάλες θαλάσσιες δοκιμές της πρώτης ελληνικής FDI

Τραμπ: Επιπλέον δασμοί 10% στις BRICS αν υιοθετήσουν «αντιαμερικανικές» πολιτικές – Προαναγγελία αντιποίνων από τη Βραζιλία