Ελαιόλαδο ENTELECHIA από το Γομάτι Χαλκιδικής
18:02 - 14/03/2022
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προερχόμενο από τον καρπό των ελαιώνων της Μεγάλης Παναγίας και της προαθωνικής επικράτειας παράγεται στο Γομάτι Χαλκιδικής από το νέο παραγωγό και ιδιοκτήτη της PASCHALAS Olive Oil, Γιώργο Πασχαλά, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εμπορία και τυποποίηση ελαιολάδου. Ο Γιώργος έδωσε στο προϊόν το όνομα Entelechia «Εντελέχεια», αποτίνοντας φόρο τιμής στο φιλόσοφο Αριστοτέλη, ο οποίος περιέγραψε με τον όρο αυτόν την τελειότητα και την ολοκλήρωση. Το ελαιόλαδο Entelechia παράγεται με ψυχρή έκθλιψη από την πλέον δημοφιλή πράσινη ελιά Χαλκιδικής, διατηρώντας έτσι το άρωμα και το χρώμα του. Έχει πικρή αλλά πικάντικη γεύση, ενώ η μυρωδιά του παραπέμπει στο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελαιόλαδο Entelechia από το Γομάτι Χαλκιδικής
Η αριστοτελική τελειότητα κλεισμένη στο μπουκάλι της Paschalas Olive Oil
Διαβάστε το στο news.gr