Ελένη Μενεγάκη: «Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα»
15:10 - 14/03/2022
Την Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της. Οι δύο γυναίκες έπιασαν
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Ο… μακάβριος διάλογος με την Κατερίνα Λέχου – «Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μέχρι πρόσφατα»
Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Λέχου με αφορμή τη μαύρη κωμωδία που πρωταγωνιστεί στο θέατρο. Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός γρήγορα ξεκίνησαν έναν… μακάβριο διάλογο σχετικά με το θάνατο και η κάθε μια είπε την άποψη της. «Η ζωή και ο θάνατος είναι αδελφάκια. Ο θάνατος καθορίζει τη ζωή. Εμάς τους ανθρώπους άλλα μας φοβίζουν, η αρρώστια, η παρακμή, η μοναξιά», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου. «Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μέχρι πρόσφατα» Τότε η Ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε πως «Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία, όμως, δύο – τρία χρόνια που αρχίζουν και φεύγουν από τον περίγυρό μας
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Μενεγάκη: «Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα»
Την Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της, το μεσημέρι της Δευτέρας 14/3.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Μενεγάκη: «Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα»
Μια… αναπάντεχη, όπως ο θάνατος, συζήτηση, άνοιξαν η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Λέχου. Η παρουσιάστρια, συνηθίζει να κάνει διαφορετικές κουβέντες με τους καλεσμένους της και στο προσκήνιο ήρθε ο θάνατος με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, με τις δυο τους να μοιράζονται τις σκέψεις τους, όπως έχουν κάνει και παλαιότερα. […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr