Νίκος Μουτσινάς: Θετικός στον κορονοϊό – Η ανακοίνωσή του για το «Καλό Μεσημεράκι»

14:20 - 14/03/2022

Χωρίς «Καλό Μεσημεράκι» θα ξεκινήσει η εβδομάδα, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς διαγνώστηκε θετικός στον To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Θετικός στον κορονοϊό – Η ανακοίνωσή του για το «Καλό Μεσημεράκι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με κορονοϊό ο Νίκος Μουτσινάς – Δεν βγαίνει στον αέρα το «Καλό Μεσημεράκι»

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Νίκος Μουτσινάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram. Το «Καλό Μεσημεράκι» προς το παρόν δεν θα βγει στον αέρα. «Καλησπέρα, τι μου γίνεστε; Καλή εβδομάδα σε όλους να ευχηθώ. Παιδιά, ακούστε να δείτε τι έγινε, κόλλησα! Ούτε ξέρω από πού, αλλά παρ’ όλα αυτά κόλλησα. Οπότε, δεν θα μπορέσει να γίνει η εκπομπή» είπε ο Νίκος Μουτσινάς σε story που ανέβασε στο Instagram και κάλεσε τους followers να του στείλουν τα περαστικά τους.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς: Θετικός στον κορωνοϊό- Η ανακοίνωσή του για το «Καλό Μεσημεράκι»

Χωρίς «Καλό Μεσημεράκι» θα ξεκινήσει η εβδομάδα, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Με κορωνοϊό ο Νίκος Μουτσινάς: Eκτός αέρα το «Καλό Μεσημεράκι»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μουτσινάς: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Τι θα γίνει με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»

Την πόρτα του Νίκου Μουτσινά «χτύπησε» ο κορονοϊός με συνέπεια να μην προβληθεί η εκπομπή του από τον ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram μέσα από το οποίο αποκαλύπτει ότι κόλλησε κορονοϊό και η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι θα απουσιάσει από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. «Καλησπέρα τι μου γίνεστε; Καλή εβδομάδα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»