Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί ο μικρός του γιος, Φοίβος για πρώτη φορά στην κάμερα

18:56 - 13/03/2022

Ο Κώστας Βουτσάς μπορεί να έφυγε από τη ζωή σκορπώντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά η Αλίκη Κατσαβού […] The post Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί ο μικρός του γιος, Φοίβος για πρώτη φορά στην κάμερα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί ο μικρός του γιος, Φοίβος για πρώτη φορά στην κάμερα

Ο Κώστας Βουτσάς μπορεί να έφυγε από τη ζωή σκορπώντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά η Αλίκη Κατσαβού μαζί με τον μικρό τους γιο, Φοίβο συνεχίζουν να προχωρούν στην καθημερινότητα και να θυμούνται συνεχώς τον αείμνηστο ηθοποιό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί ο μικρός του γιος, Φοίβος – «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα» λέει για πρώτη φορά στην κάμερα (vid)

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Φοίβος Βουτσάς μίλησε στο μικρόφωνο και θυμήθηκε, με τη βοήθεια της μαμάς του, επιτυχημένες ατάκες που είχε πει στο παρελθόν ο Κώστας Βουτσάς στις κινηματογραφικές του ταινίες και τις επανέλαβε με χαμόγελο. Δεν αναπληρώνεται ο ρόλος του πατέρα, απλά προσπαθώ να είμαι σωστή μαμά όσο με βοηθάει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε»

Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «αναβίωσε» το παιχνίδι με τα τηλεφωνήματα και αυτό δεν… πήγε τόσο καλά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν παντρεύομαι, έχω δει τόσα χάλια που δεν θέλω να το κάνω»

Idra Kayne: «Ακόμη μου λένε στο λεωφορείο: σήκω να καθίσουν οι Έλληνες»

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν παίζεις τζόγο, καταλαβαίνεις ότι παίζεις λεφτά και αυτό σε φτιάχνει»