Άναυδη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τρινταφυλλίδη
15:20 - 13/03/2022
Στον Δημήτρη Πανόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για το Καλύτερα Δε Γίνεται. Τα όσα ανέφερε για τον Γιώργο Κιμούλη […]
The post Άναυδη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τρινταφυλλίδη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: Άναυδη με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τον Γιώργο Κιμούλη
«Την αξιοπρέπεια την έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του», ανέφερε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝαταλία Γερμανού: Άφωνη με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη
«Η αξιοπρέπεια δεν είναι ακριβό σπορ. Ακριβό είναι το γκολφ. Την αξιοπρέπεια την έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του», σημείωσε η παρουσιάστρια.
Διαβάστε το στο in.grΝαταλία Γερμανού: Άναυδη με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τον Κιμούλη (videos)
Η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε σε όσα είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για το κίνημα #metoo και τον Γιώργο ΚιμούληΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝαταλία Γερμανού: Άναυδη με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τον Γιώργο Κιμούλη
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται». Μιλώντας στον Δημήτρη Πανόπουλο, ο γνωστός κριτικός μίλησε για το κίνημα Me Too, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τη Ναταλία Γερμανού, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουσε. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δήλωσε: «Δεν θα πω τη γνώμη μου για έναν άνθρωπο που ξέρω και το ήθος του τόσα χρόνια; Αν είχε επέμβει εισαγγελέας, δεν θα υπερασπιζόμουν κανέναν. Ποια σωματική βλάβη; Ξέρεις τι είναι σωματική βλάβη; Το δικό μου σκεπτικό είναι ότι μπορεί αν το κάνεις ψέματα για να πάρεις κάποια χρήματα και να εκβιάσεις έναν άνθρωπο ή κάποια στιγμή αυτός να τα κατάφερε κι ε΄σ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝαταλία Γερμανού: Άναυδη με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τον Κιμούλη
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και τον Δημήτρη Πανόπουλο.
Διαβάστε το στο thebest.grΝαταλία Γερμανού: Άφωνη από αυτά που άκουσε από Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για Κιμούλη (vid)
Μιλώντας στον Δημήτρη Πανόπουλο, ο γνωστός κριτικός μίλησε για το κίνημα Me Too, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τη Ναταλία Γερμανού, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουσε. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δήλωσε: «Δεν θα πω τη γνώμη μου για έναν άνθρωπο που ξέρω και το ήθος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝαταλία Γερμανού: Έμεινε άναυδη με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τον Κιμούλη
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Τα όσα
To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Έμεινε άναυδη με τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τον Κιμούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr